Projecten

Op onze inspiratie pagina staat een greep uit onze gerealiseerde projecten, waar u misschien ideeën kunt opdoen.

Recente projecten

Frits Philips Lyceum te Eindhoven
Project Kerckhoeve te Veldhoven
31 woningen De Wijde Blick te Hapert
Brabantia
Brabantia

Op het Brabantiaterrein in Aalst/Waalre leverde Van Eck houten buitenkozijnen inclusief ramen en deuren voor dertien zogeheten CPO-woningen

Tuinkamer
Onderwijs- en studiecentrum Janskerkhof Utrecht
Nieuwbouw 32 wooneenheden De Gouwberg Rijsbergen
Renovatie 142 woningen Oss
Erasmus Universiteit Rotterdam
Cinecitta
Cinecitta

In opdracht van Raros bouw hebben wij ons vakmanschappelijk steentje bijgedragen aan de renovatie van de monumentale cinecitta bioscoop in Tilburg.

De Bunders Oisterwijk
De Bunders Oisterwijk

In Oisterwijk heeft school de Bunders onlangs zijn intrek genomen in hun schitterende nieuwbouw. In opdracht van Moeskops bouwbedrijf heeft van Eck trappen & kozjinen de binnen- en buitenkozijnen voor dit project geleverd.

Chalet Royal
Chalet Royal

In opdracht van aannemersbedrijf M.P. Drijvers hebben wij ons steentje bijgedragen aan de renovatie van het welbekende Chalet Royal in Den Bosch

Renovatie 86 woningen Raamsdonksveer
Renovatie 86 woningen Raamsdonksveer

In opdracht van Knaapen groep heeft van Eck trappen & kozijnen de afgelakte en beglaasde kozijnen geleverd voor de renovatie van 86 woningen prinsessenbuurt, in Raamsdonksveer iov Thuisvester.

Aventurijn college Bergen op Zoom
Aventurijn college Bergen op Zoom

In opdracht van Pellikaan bouwbedrijf uit Tilburg heeft van Eck trappen & kozijnen de kozijnen en plinten geleverd voor het werk: Aventurijn college Bergen op Zoom.

Zowel de kozijnen als de plinten zijn gemaakt van blank gelakt Fraké hout.

Spoedklus studio Make
Spoedklus studio Make

Maandag 22-April zijn we in de vroege ochtend gebeld door dhr de Jong van Studio Make. Zijn bedrijfspand was niet meer toegangkelijk door een defect slot. Extra probleem was dat dhr de Jong op dat moment op een vliegveld in Canda stond.

MFA de Loop'r in Olland
MFA de Loop'r in Olland

In opdracht van Ban Bouw in Nuenen heeft van Eck trappen & kozijnen de timmerwerken geleverd voor dit prachtige nieuwe gebouw in Olland.

Buitenkozijnen, Binnenkozijnen, Deuren, en divers lijstwerk zijn er door ons geproduceerd.

Ketelhuis
Ketelhuis

In opdracht van AWG heeft van Eck trappen & kozijnen zijn bijdrage geleverd aan de renovatie van een oud ketelhuis in de provincie Noord-Holland. & kozijnen.

Renovatie 28 woningen Terheijden
Renovatie 28 woningen Terheijden

Voor Knaapen groep uit Son heeft van Eck trappen & kozijnen de kozijnen geleverd voor een grote renovatie van 28 woningen in Terheijden. De kozijnen zijn reeds bij ons af fabriek afgelakt en beglaasd.

Renovatie Pastorie Park 55 te Nuenen
Renovatie Pastorie Park 55 te Nuenen

In opdracht van het kerkbestuur heeft Ban Bouw de Pastorie in Nuenen compleet gerenoveerd. Aangezien dit gebouw een rijksmonument is vereist dit een aparte benadering.